Potrivit Business Insider, funcția “undo send” de la Gmail întoarce un e-mail deja trimis, dacă nu au trecut mai mult de 30 de secunde de la trimiterea lui.
Iată pașii pe care trebuie să-i urmați pentru a vă activa această funcție:
- Click pe iconița “Settings” din dreapta sus – foto 1
- Intrați pe tab-ul “Labs” – foto2
- Dați click pe “enable” la funcția “Undo Send”- foto 3
- Salvați modificările făcute (butonul “Save Changes” – foto 4), iar ulterior, la fiecare trimitere de e-mail vă va apărea opțiunea de “Undo Send”


